Přidat odpověď
Zrovna jsem měla výstup s 11 letou dcerou. V listopadu jí bude 12 a je v 6 třídě. Já chodím z domu dříve a vyprovázím mladší holčičku. Ona vychází sama asi půl hod po mě. Dnes jsem jí potkala na ulici. Byla zmalovaná jako plakát. Měla hnědé stíny a řasenku. Měla to křivě namalované a rozmazané...vypadla jako když se havířka vrací ze šichty. Málem mě trefil šlak. Neudělala jsem jí scénu, ale řekla jsem jí, že se musí se mnou vrátit domů a odlíčit se. Ona byla hrozně naštvaná, ale šla. U nich ve třídě se holky nemalují, jen jedna propadlice a o té bych moc nechtěla, aby si jí brala za příklad. Odlíčila jsem jí to doma ubrouskem. Ona brečela, že nenamalovaná vypadá jak debil...tak nevím, jestli se takhle vyparádí denně a pak se před návratem domů umyje...
Nechci být za hysterku, ale na líčení mi připadá fakt malá. Jsou holky, co v jejím věku vypadají na 15, ale ona není až tak vysoká. Je štíhlá, má blond vlasy na mikádko, modré oči. Myslím si, že je moc hezká. Když se zmaluje, vypadá jak nepodařená lolitka. Jsou příležitosti, jako oslavy atd, kdy jsem jí trochu nalíčila...možná jsem to neměla dělat.
Předchozí