S tím vstáváním rána je to asi napůl co si řwkne tělo a zbytek co se v mládí naučíš.Ale musím říci,že mám zkušenost,že se to člověk rychle naučí vstávat dřív. Manžel něl školu vedle v domě.Nikdy nevstával dřív než v 7:15h.A to bylo podle něj brzo.Na prumku ještě déle půlku vyučování na 9h.Do práce taky moc spěchat nemusel.Opravdu když vylezl o víkendu v 9h tak jsem se radovala. Já jsem přesný opak tím jak jsem na prumce natrénovala vstávání ve 4:20, není problém vstát v 6h. A teď co se nám narodilio v 1998 první mimčo a to nás budilo už v 5h ráno.A druhé ho potom báječně doplňovalo budil se asi v6h.Manžel se zlobil,že nespí bral si je do postele a zkoušel znova uspat bohužel.Děti ho okopávali tak dlouho až ho úplně probrali.A nyní se nám tatínek budí taky v 6h protože si prostě zvyknul. Vše se dá naučit.Já ososbně zastávám taky názor,že děti by měli spát tak nejpozději od20h.A jen vyjimky kdy jdou později. Mam kámošku.Vždycky vstávali tak v 8:30h.Nechodil jim syn do školky nic je nenutilo. Teď jim nastoupil v září do první třídy a já ho nepoznávám.Je na něm vidět jak je nevyspalý.Budí ho někdy v 6:30h.Protože ještě škola začíná dřív v 7:45.Dokonce se už ani s nikým moc nebaví.No jo komu není rady tomu není pomoci.Říkala jsem jim,že mají začít vstávat tröchu dřív,aby si postupně zvykal.Třeba každý něsíc aspoň 10min.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.