| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mě závodní sport bavil, měli jsme partu, mám hodně zážitků. Chtěla jsem to sama. Teď se pohybuji kolem sportu jako rodič, ale také jako trenérka případně organizátorka závodů a jsou děti, které to opravdu baví, i to závodění. Jsou prostě takové typy dětí.
Myslím ale, že soustavný tlak na výkon může způsobit u dětí vyhoření, takže se určitě snažíme, aby byl prostor na relax a děti nebyly v jednom záběru. Na spoustě závodů je opravdu hezká atmosféra.
Na druhou stranu jsou děti, které se i docela rády hýbou, ale k závodům mají odpor nebo je nezvládají fyzicky či psychicky, tak tam si myslím, že není dobré je do závodů nutit. To někteří rodiče bohužel dělají a pak je jasné, že tyhle děti to vnímají negativně.

Já jsem naopak ráda, že moje děti sport zažívají, vidím v tom jednoznačně přínos. Ale my dáváme prostor i pro jejich osobní volný čas, přestože dělají závodně 2 sporty, netrénují každý den, máme nějaké závody dané a pak si mohou vybrat, co chtějí nebo nechtějí absolvovat, mám radost, že si sami stanovují cíle, nebo třeba samy něco najdou za akci a řeknou, to by mohlo být fajn, tam pojedeme.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.