U nas teda rozhodne nikdo nedela vrcholovy sport. Ja jsem jako dite byla velmi nesportovni ( dokonce jsem na zakladce mela 2 z telocviku), take radsi neco tvorim. Pak se mi v puberte zalibilo kolo a hodne jsme jezdily s kamaradkou na vylety i pod stanem a tak.A jeden cas jsem celkemm dost jezdila na koleckovych bruslich. No manzel si v mladi vyzkousel hodne sportu.Hlavni sport na stredni skole byl pro neho americky fotbal a byl v tom celkem uspesny. A dneska trenuje deti ve skole basketbal a volejbal.Je kanadan a tady maji deti hodne moznosti si ruzne sporty vyzkouset ,jak ve skole, tak v krouzcich na ruznych urovnich. Nase obe deti hraji basketbal jednou tydne trenik a jednou tydne zapas.Maji to jako konicka a bavi je to. Vyzkousely si ruzne sporty a u basketbalu zustaly.
Jinak vsichni radi plavem a koupeme se a v zime jezdime obcas na lyze.Ja a manzel mame radi to kolo ale deti s nami jezdi ale uplne nadsene z toho nejsou.Tak treba v lete deti byly tyden na tabore a my jsme meli tydenni dovolenou na kolech jen spolu. Proste porad nejaky pohyb mame ale nic nedelame naplno proste jen jak je prilezistost a jak nas to chytne a bavi.Uplne za klasickou sportovni rodinu nas tedy nepovazuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.