Já ho beru jako nezbytnou věc, se dvěma dětma na gymplu by to jinak ani nešlo, i kdybych sebe nechala stranou. Nicméně ve dvanácti podle mě vlastní počítač není nutnej. Pokud je v rodině dostatek strojů na to, aby se členové podělili. Dlouho chodily obě děti na můj, ale holt tam měly omezený práva. Pak dostaly nějakou starou vyřazenou šunku. Vlastní novej počítač dostala starší teď - podstatnou část ceny uhradila sama, z brigád. Je jí 17.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.