Pampel. O co mi jde ? O nic mi nejde, jen me zajimal ten "nahly" priklon ke krestanstvi, ktery proste pred peti lety rozhodne nebyl citit. Spise naopak. Tam si kazdy do cirkve ( katolicke tedy ) s chuti pichl. A ted najednou ne.
Pred mesicem ( nevim, zkratka nedavno ) jsem videla fotku z nejake protiuprchlicke demonstrace, kde jeden z aktivistu nesl plakat a to cituji Jesus live here. Pomijum gramatickou chybu, zkratka nechapu.
Pri letosnich maturitach meli studenti ( ta inteligence ! ) doplnit Jidase podle tri indicii, a jaky se kolem toho spustil protest, ze prece co je komu do Bible a podobne.
A ted najednou krestanstvi a krestanske hodnoty kam clovek zabrousi. Proste mi to unika.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.