| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Syn byl vytoužené dítě, o druhém jsem zpočátku neuvažovala. Milovala jsem ho nade vše a na to jsem asi i dojela .... syn měl nač si vzpomněl. Byla jsem ta hodná mamka kamarádka, vše jsem omlouvala, manželovu přísnost jsem kritizovala, že je přece malý apod. Synovi je teď 11. A moje "dobrota" se víceméně obrátila proti mě. Manžel byl na syna vždy přísný a mají spolu nyní super vztah. Já, ta hodná, to mám naopak. Syn si na mě vyskakuje, je drzý, k manželovi by si nikdy nedovolil to co ke mě. A já jsem slyším manželovo "já ti to říkal" a že chudák je hlavně syn. Vůbec nevím jak na něj. Co mám změnit abych to pokud to ještě vůbec půjde trochu napravila? Manžel tvrdí, že už je pozdě.
Jinak děti máme dvě, jsou od sebe pět let. Ponaučena jsem na druhé začátku přísná a je vidět že pro dítě je to lepší, než ta hodná mamka, kde je vše "bez mantinelů".
Díky ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.