My měli 2 naprosto rozdílné přístupy ve výchově. Matka labilní hysterka. Řvala v jednom kuse, polámala na nás důdky a několik vařech..pak přešla na kožený pásek, který jsme jí schovaly. Otec flegmoš - filozof, moc se do výchovy nemontoval. Od matky jsem dostaly facek nepočítaně, taky nám nadávala do všech možných nadávek. Nikdy si z nás ale úctu a důvěru nevytloukla. Otec mi dal v životě asi 2 facky a ty si pamatuji dodnes. Taky jsme ho měly 100x rači. Takže za mě...všeho moc škodí, ale máš svatou pravdu, že jedna dobře mířená výchovná je k nezaplacení. Manžel dostal od otce taky asi 2 facky, když fakt něco hrozného vyvedl a ty si taky pamatuje dodnes.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.