vadi mi toho více
....není to chyba poláků..... oni dostali danou zakázku- co z čeho a jak vyrábět....ale i tak jsem otravena, kde je etiketa- v cj, rj, pl, slo,....to vím, že je to pro ten "východ", ale jinak jsme západní Evropa
... české firmy vyrábí za kačku a prodávají za bůhví co......proto mi nákupy trvají dlouho ( než pročtu etikety od různých firem)
Např. kupujeme v Německu čoko s lentilkami, pak došla a koupila se zde- to se nedalo jíst, ani má holka a jsme nahraný, kupujeme čoko výjimečně... bohužel je to se vším....ale zas odmítám dělat běžné nákupy v M&S, tam si jedu pro lahodu....
dlouho jsem využívala farmáře- ale po bližším zkoumání jsem zjistila, že ne všechni věci jsou bio a hlavně rádi šidí....no asi mám na ně pech
říkala jsem si akce, tak je využiji a musím říct, že ve většině případu to bylo šizený - plenky Huggies, prací prášek, sprch.gely....- samý sajrajty dělaný pro "východ"- hlavně, že to má značku
.... pochopila bych "no name" ,ale tohle mi hlavu nebere
Zas jsem ráda, že to spousta lidí sleduje a diskutuje.....tak snad se firmy chytnou za nos...