To můj mažel (když musí vstát vyjímečně hodně brzo), má zase průjem. Fakt pravidelně. Když nějaký čas (asi 2 roky) po VŠ musel chodit do práce na šestou, tak kolikrát skoro nemohl doběhnout do práce:))) A tak 3x za týden chodil pozdě. Pak si našel něco jiného a doteď prostě do "normální" práce, kde by musel být třeba na sedmou, chodit nemůže.
Já tedy na sedmou chodím, ale dá mi práci se probrat. Ráno se jen obleču a odpotácím se do práce. Teprve tam si dám snídani a pomalu se probírám.
Malej (11 let) je naprosto po nás. Je schopný chodit spát o půlnoci a ráno vstává sám od sebe tam kolem půl desáté. A dřív než v deset ani v týdnu spát nechodí. Stejně neusne. Takže do školy se mu vstávat nechce (v 7.15), je protivnej, otrávenej a nadává. A tenhle rok má jednu hodinu od sedmi. A to se může zbláznit. Skoro pokaždý brečí, že vstávat nebude.
Takže nám by škola od devíti nebo desíti nevadila. Odpoledne musí stejně být v družině, tak by mu bylo jedno, jestli končí v půl jedné, nebo v půl třetí. Dřív než v půl pátý se domů stejně nedostane.
Předchozí