Xantipo,
já jsem si bohužel moc vybírat nemohla, to co dělám teď mě baví, jen to vstávání....... Ale v našem městě bych musela asi dělat v nočním baru, abych se přizpůsobila svému ponocování:o))).
Jinak o víkendu před devátou nevstávám, protože musím trochu dohnat ten spánkový deficit (přece jen 5-6 hodin spánku je na mě málo), ale aktivit máme myslím i tak dost. Bydlíme v paneláku, takže víkendy trávíme hodně mimo domov, taky ve všední dny odpoledne se snažíme s dětmi pořád něco podnikat (v práci končím ve 14.30, syn má školu do půl jedné a kroužky mu nezaberou denně víc než hodinu a půl). Manžel je taky sova, takže u nás se žije hodně večer. Nemyslím, že bychom seděli u televize, ale já třeba taky hodně po večerech vařím na druhý den, doděláváme různé (nehlučné)domácí práce, jsem schopná si v jedenáct večer zacvičit(vstát ráno kvůli cvičení o hodinu dřív by mě asi zabilo:o)))... Prostě mám večer nejvíc energie, tak se snažím ji využít. Myslím, že s panelákem to nesouvisí, já jsem si ráda přispala i když jsme bydleli v domku nebo když jsme jezdívali na chatu:o). Snažila jsem se se sebou bojovat dost dlouho, ale když jsem si přečetla v horoskopu, že Blíženci jsou sovy a nic se s tím nenadělá (a taky už mám svůj věk a znám se:o)), smířila jsem se s tím a snažím se s tím nějak žít.
Takže Tobě taky příjemné vstávání a hezký den:o).
E.
Předchozí