Kudlo, ale stát se to může i bez propagace - stačí, když dítě přičuchne k penězům a něco ve škole zanedbá. Mně se tohle stalo ve třeťáku na VŠ, skončila jsem v jednom předmětu na "děkanátu" a i ten jsem udělala jen s milosti. A bylo mi to tehdy celkem jedno. Jenže moje "podnikání" zanedlouho skončilo takřka ze dne na den, vrátili mi i neprodané zboží a to jsem jinde neudala, tak jsem ho rozdávala. Dcera teď byla v práci přes víkend a dneska jde po škole zas, na učení se ani nepodívala. Z jedniček a dvojek má tenhle školní rok trojky a čtyřky. A to bude maturovat. Moje rady pouští jedním uchem dovnitř, druhým ven.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.