| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo, Ruth,
já jsem taky na ty srazy 2x nešla (ze ZŠ se scházíme často). Taky proto, že já jsem na tom srazu, kde se probíraly nemoci rodičů narazila, protože jsem chtěla převést hovor jinam a dost mě setřeli. Na poslední jsem šla a ejhle - už se probíraly nemoci vlastní. Včetně zážitků s kolonoskopie~e~
A dřív s těmi lidmi byla taková sranda...
Moje zkušenost ale je, že je to takové období, kdy jsou lidi těmi nemocemi zaskočeni a vidí, že mládí je v pr...i. Pak se s nimi naučí žít a je to zas třeba dobré, i když s určitými omezeními.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.