" A stejně si myslím, že nemám pořád úplně odpuštěno."
withep - možná povědomě očekáváš, že se ti rodiče omluví či že alespoň uznají, že něco udělali špatně. Jenže to oni neudělají. A čekáním na nějaké jejich prozření si akorát zapleveluješ život a týráš sebe sama. Já se s oběma snažila o jejich chování mluvit - otec to absolutně nechápal a kdybych si vybrala neveřejné místo, tak by mě na místě zmlátil. Matka sebe samu vidí jako oběť a pronesla tu slavnou obhajobu: "Ale vždyť tě přeci neznásilnil!" (pravda, to bylo to jediné, co mi neudělal) Takže jsem zjistila, že pokud se s tím chci vyrovnat, nemůžu očekávat žádnou podporu (třeba v podobě omluvy či alespoň pocitu studu) z jejich strany.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.