slupko - já vždy věděla, že prací u pásu se fakt neuživím a nejsem schopná to dělat. Na brigádě se jednou honil plán a prej - brigádníci do výroby, tedy na pás. Neměla jsem šanci, snažila se půl hodiny a za půl hodiny jsem měla na zemi 2x víc věcí než ostatní měli na celou směnu. Prej - zlato, ty se sem nehodíš, šéfe, vraťte ji. Šéf se bál mě vrátit, tak jsem to zkoušela i na obrobně - což je přešlo poté, co jsem vysklila 2 okna. No takjsem šla zpátky do kanclíku - tam mi to šlo dobře. Práce na páse pro mne není synonymum pro prázdnou hlavu po práci, ale neustálý stres.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.