Jo to se ti remca 😀manzelku a děti by bez problémů uživil i v Česku a uživit je i ve Švýcarsku, prostě jde o to,že v ostatních zemích je lepší životní úroveň než v Česku bohužel,prostě 11 200 Kč hrubyho je málo když si vezmu že 3 tisíce dam mámě jeden tisíc projedu,zaplatím mobil ještě z toho mám šetřit a aktuálně i žít?? Do ciziny bych šla ale psala jsem 100x není to tak jednoduchý nevím jak se které práci tam dostat apod prostě zase jsem u toho 11 200 Kč je Desné málo,a to nemám děti a neplatí nájem nebo hypotéku myslím si že i když má ženská takový plat nevyplatí se koupit dům 😂😞😞😞 prostě to tu v Česku nestačí ty prachy na důstojný zití
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.