Ty mi rádis nasetri si??? Coopak,z takové vyplatyse dá šetřit??! Ztak nízké výplaty to jde navíc přítel jetakytrochu starší,a nemůžu já bydleet až v35 letech to prostě nejde! A kde jsi bydlela dříve?? Asi mas jiný plat když SIS vzala v 35 hypoteku a do té doby SIS MECO nasetrila,TOS platila podnájem nebo mi netvrd že si byla do 35 u rodičů 😁😁haha hlavně mě nepis zemam bydlet v podnájmu a šetřit na dům,navíc přítel do podnájmu nechce
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.