| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

liško, tak daleko jsem se s bohem nedostala
u nejstarší jsem byla už v porodnici přesnědčena, že to není dobré, že to doma nezvládneme. Nejedla, nedržela teplotu, byla extrémně dráždivá. Doma jsem pak brečela, že nám umře. Ona ale opravdu nejedla! ddOKÁZALA JSEM nicméně překonat svoje zoufalství a pocity a donutit obvoďačku (kde vidíte problém, maminko?) aby nás poslala alespoň na neurologii. Natrefili jsme na skvělého neurologa a pak už to jelo samospádem, nasměroval nás. O nic extra vážného nešlo, měla reflux + měla zkrácené svaly na jedné straně krku, což poznamenalo její neurologický vývoj. Dneska je v pořádku, je jí sedm, reflux má pořád a spíše se to horší.
ale celkově myslím, že to u APOlináře tehdy hodně podcenili. mohli to odhalit už tam, kdyby chtěli. takhle to vygradovalo k mám nejčernějším myšlenkám, když ve třech měsících přestala jíst a ve čtyřech měsících jsem pochopila, že je to fakt průser a ona skončila na kapačkách.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.