| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Grainne,

Až na to, že já nikoho jiného o mlčení nežádala.

Domněnka, že soudce z Norska čte Rodinu, mne rozesmála. Proč jste důležité, že po Vás jdou? Propadla jsi dojmu, že jste mediální hvězdy? A věci v kompetenci soudu se rozhodují v soudu a v studovnách právníků, ne na Rodině.

Můj dojem zase je, že jádro diskutérek zde jsou pevně přesvědčených spíše emocionálně než racionálně. Proto ta snaha každý jiný názor, který by mohl naznačit MOŽNOST vidět věci jinák, nějak blbě pře interpretovat a zatlačit na pozadí přesypávkami OT a posměšnými příspěvky na adresu City. Alo nemusíte se tak bát, to jen Drbárna, nejste tak důležité. P. M. vaší emoční podporu určitě oceňuje a to je hlavní.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.