Přidat odpověď
OlgaVa, já také děkují, jsem hlavně chtěla napsat svůj názor. I když jste zde s Libíkem, Madelaine a jin. v menšině, je to především myslím proto, že rozumní lidé do diskusí s Peliškem se nepouští (to teď myslím hlavně sebekritický).
Grainne, z toho, co jsi napsala nejde pochopit, že je to žertík. Pomůžu ti a ještě jednou ti tentokrát osobně vysvětlení, proč nerozvádím svojí verzi odhadu, proč se paní M. se staly tak hrozné věci. Protože nepomlouvám lidé ve velkém průšvihu na základě svých dojmů. Zvolila jsem pouze naznačit, proč nehltám verzi její týmu: protože neříkají pravdu o tom co blokuje možnost repatriaci, teda pan M. a ne Norké úřady. A také že není rozumné vystavovat ještě malé děti tak rozporuplným informacem na netu o jejích situaci a pro soudce to myslím je zřejmé. Co jestli po nepohodnutí s pěstouny sebere v noci a půjde hledat svojí žalostně stěžující se matku a dramatický trpící matku? Jak hlubokou vadu osobnosti tak nezodpovědné a neprozíravé chování tento fakt ilustuje, netroufám se odhadovat veřejně. Stačí?
Předchozí