| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jannulo, hledejme v těchto názorech i systém osobní psychické obrany u lidí, kteří mají ve svém nastavení strach ze svobody a vlastní zodpovědnosti, a mají potřebu být řízeni, a důvěru v ty, kdo je vede. Evidentní důkaz, že ten, kdo vede, může dělat tak fatální chyby, nabourává životní oporu takového jednotlivce. Proto udělá cokoliv, aby přesvědčil sebe a okolí, že systém je dobrý, a člověk špatný. Inspirují mě k této úvaze také názory zde publikované, že paní Eva měla něco dělat jinak. Ona se rozhodla ve své osobní svobodě, podle daností v její situaci a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Kritizovat ji je podle mého výraz povýšenectví a zároveň jak strachu (co bych dělala já v podobné situaci), i přesvědčení, že "mě se to stát nemůže, jsem ta dobrá matka - ona není".
A přitom paní Eva je hodna obdivu, protože za svoje rozhodnutí nese následky ve všech směrech - je veřejně probírán její život, soukromí, je haněna a pomlouvána, osočována bez důkazů, a ještě její snaha získat děti zpět do rodiny, odkud pocházejí, je dalšími zneužívána jako důkaz, že jí o děti vůbec nejde.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.