Mám letos velké množství vlašských ořechů a chtěla bych je zkusit zavařit. V minulosti se mi totiž stalo, že se mi ve skořápkách uskladněných ořechách na jaře namnožili moli, nebo jádra zhnědla až dočerna /nevíte,co to způsobilo? na chuť to nemělo vliv/. Jaké máte zkušenost s tímto uskladněním? Dají se sterilovat i nalámaná tak jak se povedou vylouskat? Máte někdo fígl na to, jak louskat, aby byla jádra celá? Děkuji za vaše zkušenosti a rady.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.