Zdá se, že už by snad všechny možné peripetie posledních tří let mohly být konečně za mnou. Zbavila jsem se bývalého muže, našla práci která mě baví, děti jsou zdravé a šikovné. A teď se navíc ještě objevil i někdo, s kým je mi dobře, a snažíme se něco společného začít... Mám vlastně všechno, co mi dlouho chybělo a oč jsem se snažila. A mám z toho strach. Asi jako bych už předem čekala, že mi cokoli dobrého nemůže dlouho vydržet a že zákonitě musí přijít zase nějaký propad ještě hlouběji než prve. Pocit jakési nepatřičnosti a toho, že si tohle všechno vlastně vůbec nezasloužím. Takže místo radosti z toho je opět spíš úzkost. Dá se to nějak prolomit? A vůbec - umíte být bez obav šťastné?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.