| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

lassie, fakt jsi mimo
kdybych za ní jezdila každý měsíc do salónu do centra, pochopila bych kritiku
ale já chodím třikrát ročně na sestřih + melíř a jedu za ní na sídliště na okraji
a většina diskutujících z Prahy mi odepsala, že je to normální cena
tak kde mám hledat levnější? poradíš?
jak jsem psala, zkušenost se slevovými servery mám, šikovnost nic moc, obvykle jsem po měsíci potřebovala už další stříhání (ofinu si samozřejmě stříhám sama)
jo, možná má někdo vlasy v takové kvalitě, a obličej takového typu, co k němu jde i levnější střih
já, pokud chci mít na hlavě něco s čím není moc práce, co mi snad i sluší a co vydrží tak ty 3-4 měsíce, jsem to prostě levhněji nevyřešila
ta tip od tebe budu ovšem rád~o~a

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.