Já vám nevím, zrovna jsem si koupila pekelně drahej kabát za plnou cenu a jako úplně blbá kráva si nepřijdu - vloni jsem čekala na slevy a už neměli moji velikost, případně bych musela udělat moc velký kompromis. Takhle mám opravdu kabát ke všemu, ráno ho můžu nahodit přes pyžamo a konečně nebudu vypadat jako bezdomovec, plus ho můžu nosit už teď. A ještě - sehnala jsem ho cestou z práce za 20 min. Už se vidim v lednu, jak obcházim ty slevy celej den a nikde nic - přitom za den si při troše štěstí dovedu na takovej kabát vydělat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.