Jeje, Lído, já nedělám na 3 směny. Já normálně dělám přes den a (teda ne teď, ale už brzo zase budu) a párkrát do měsíce se k tomu různě vmezeří to, že prostě jsem v práci do druhého dne do rána(resp. odpoledne), popř. o víkendu 24 hodin. 3směnný provoz mají sestry, a jak jsem psala, to je teprv záhul. protože těm se to střídá furt...
To co říkáš, že je těžké otevřít školu, která to bude mít celé jinak - ano a ne. Tohle je pražská škola, celkem v oblasti, kde bydlí lidi, kteří dělají ve vlastních nebo zahr. firmách, mnoho z nich opravdu má pracovní dobu posunutou. A není to jediná škola v okolí, a šlo o jednu třídu. Tj. bylo na výběr.
Chápu rozhořčení těch, kterým teď vadí, že si nemohou vybrat, mně by taky vadilo, kdyby to bylo obráceně a nemohla bychsi vybrat já...
MMCH, když od svého syna nastupovala do práce s pracovní dobou od 9 ségra, byla docela nešťastná. Pracovní dobu měla pružnou jen teoreticky - pokud klienti ještě nejsou na telefonu, tak toho nejde moc upracovat. A syna viděla tak hodinu denně, protože on usínal spontánně kolem té osmé :-(
Předchozí