Madlaine, jo, taky jsem záviděla spoustu času, strašně jsem záviděla. Neměla jsem ho v době, kdy bych se bývala měla víc věnovat dceři a dost mě to vyšťavilo. Teď, když bych klidně mohla být většinu dne mimo domov, mám času 3prdele a popravdě se mi ani moc nikde lítat nechce. Ale budu muset, nemůžu žít dalších 15 let takhle, to je smrt zaživa a totální zahrabání se a dcera to tak taky vnímá. Ale já se kupodivu nenudím ani trochu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.