Kahlan, tohle je hrozně dost různé. Já si třeba odjakživa všechny úkoly pamatuju. Včetně těch nesplněných. Ano, to že si úkol PAMATUJU, ještě neznamená, že ho běžím splnit. Dodnes třeba nepoužívám diář. Naopak, jakmile si něco zapíšu, vypustím to z hlavy a když se pak nepodívám do diáře, prošvihnu právě to zapsané. Takže mě některé úkoly přímo straší v hlavě, jak si je pamatuju a termín se blíží a nakonec - neudělám je třeba vědomě. To ale až v posledních letech, jako dítě jsem byla hodně cepovaná a nedovolila bych si to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.