to tak prostě dnes je. Děti si moc navzájem nepomáhají. Ta doba, kdy jsme sami ze zájmu chodili za svými spolužáky s učením, když chyběli, je bohužel pryč. Syn si to taky nechává posílat přes mail nebo FB, ale pokud osloví někoho, s kým má vlažný vztah nebo na školu prostě dlabe, tak nejčastější odpověď je "nic jsme nedělali" nebo "potom ti to pošlu, teď mastím hru". Podle mě to z velké části dělá rozmach těch informačních technologií. Proč bych lezl za kamarádem domů, když ho mám někde na FB a případně mu můžu napsat.. Ten vývoj mi přijde dost smutný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.