Libik, je lepší, když se tě ptají pořád dokola, než když ti pak dají něco co nemůžeš. Operace není legrace. Tady tohle bych celkem i chápala. Mám opačnou zkušenost, že se neptali a frkli mi něco, co jsem vůbec neměla mít, popletli si mě s jinou pacientkou. V porodnicích je hrozně snadné se splést, když je tam tolik pacientů. V těch lejstrech se snadno může něco přehlédnout. Lidé jsou alergičtí dnes už na lecos, je určitě lepší si to ověřovat, než nějaký průser.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.