Přidat odpověď
Nejen porodnice. Já mám otřesnou osobní zkušenost s kožním ve vinohradské. Dlouhá chodba, na jedné straně přepažená pultíkem se sklem, kde je sestra a objednává. Protože tam berou i bez objednání, tak na chodbě stál sedí cca 20-25 lidí, mají hodně ordinací, všichni tam lezou přes sebou, málo místa. Každá diagnoza se řeší na té chodbě a ta sestra u objednávek samozřejmě přes to sklo neslyší, takže to vyřvává na celé kolo. A teď můj zážitek: přišla paní, se dvěma malými dětmi a velmi tiše sestře něco říká, sestra jí povídá, ať mluví nahlas, že neslyší, ona tedy zesílila hlas a sestra nepříjemně, jak na obtížný hmyz, TAKŽE PANÍ? ZNOVA! JÁ VÁS PROSTĚ NESLYŠIM. A paní tedy donucena touhle Krá...o říká už dost nahlas: v noci mi tady na lůžkovém zemřela dcera, matka dětí. Co mám dělat, kam jít vyřídit to úmrtí? Celá čekárna na vteřinu absolutně zticha, opravdu se tam zastavil čas. A ta krá...a: nooo, tak deme tááámhle.A s nezúčastněným výrazem se šinula z toho svýho kutlochu. Z těch 25ti pacientů jsme byla jediná, kdo jí zastavila řekl, že se chová jako idiot. Dneska už bych na ní podala i stížnost na vedení, tenkrát jsme byla ještě mladá a nečinná. Je to zážitek tak 8 let zpět.
Předchozí