No právě. Přijít na to, co zabere... Přemýšlím nad jídelníčkem, koblihy apod. jsem 4 měsíce nejedla. Jím pravidelně, 5-6x denně. Pečivo mám jen k snídani, bílé vůbec. Hlídám si poměr cukrů, tuků, bílkovin a počet kJ (6000-6500) na kaloricketabulky.cz. Cvičila jsem 2 měsíce 5-6x týdně Jillian Michaels - místo zhubnutí jsem přibrala 1cm přes prsa i přes stehna. Svaly mít nechci. Proto teď budu cvičit 5x týdně: https://www.youtube.com/watch?v=gd9V8pJrMXU. Jestli to nezabere, pak už se budu muset smířit s tím, že budu spokojená, když nebudu přibírat. Nežrat? to pro mě není cesta.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.