Martino, jo, já jsem takhle měla srovnání v dětství a dospívání mezi naší rodinou a rodinou kamarádky. U nás se skoro nejedlo a všichni byli štíhlí. U kamarádky se denně vařilo a hodně jedno, pilo se pivo i víno a všichni byli morbidně obézní, kromě mladšího syna, který byl nežravec. Nakonec všichni skončili s hodně velkými zdravotními problémy a teď jsem po delší době koukala, že kamarádčini rodiče jsou oba tak o 30 kg lehčí, možná jim zhubnutí zachránilo život, ale stejně jsou ve stavu, že "sotva lezou".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.