Já jsem třeba na MD vařila večeři už o poledním spánku dcery, večer nebyl čas a pak jsem si svoji porci rozdělila napůl - na oběd a večeři. A pořád jsem s dcerou lítala venku. A málo jsem nakupovala, nejezdila jsem tehdy autem tak jen to, co jsem unesla a třeba pivo jsem prostě nekupovala. Fungvalo to. Oproti dnešku jsem ale jedla jak vrabec. Kupodivu jsem začala přibírat při stejném jídelníčku, když jsem kočárek nahradila sedačkou na kolo. Prostě na kole jsem asi vydala té energie míň, jezdila jsem totiž skoro stejné trasy jako jsem chodila rychlou chůzí s tím kočárem nebo jen o málo delší. A hned to bylo znát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.