Četla jsem, četla jsem i ten minulý rozhovor s ním. Téma uprchlíků mě naprosto rozpoltilo, protože na jednu stranu s nimi cítím, na druhou stranu se mi postoj Evropy, hlavně Německa, jeví jako sebedestrukční. Někde na FB jsem to přirovnala k tomu, že bych třeba mohla otevřít náš dům všem týraným ženám z ulice. Ale přišli by všichni obyvatelé a vyjedli ledničku a spíž a já neměla co dát dětem. Jeden pán mi doporučil, ať dám děti pást, že prý jsou beztak obézní. Tohle jsou argumenty tzv. sluníčkářů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.