mám skrytou úchylku na baletky, hrozně bych je chtěla sbírat, ale nemůžu. to je jako by slečna slon sbírala bárbínky a chodila na ně s potěšením hledět. ale je pravda, že když mi kluci rozbili jednu, kterou sem měla po prababičce, tak sem brečela asi hodinu. to byla kombinace vzpomínek a baletky a srdce mi to trhá ještě teď. jednu skleněnou asi 150 roků starou mám v krabičce, ale vícero sklářů mi řeklo, že tutu sukýnka opravit nejde, je to moc jemný a sklo časem křehne či jak to popisovali a to mi teda bylo taky děsně líto.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.