Kolegům ani kolegyním nic nevyrábím, kdyby bylo na mě, nejradši bych se teď někam v tichu vytratila, a objevila bych se zase až v novém roce. Tohle období fakt nemusím a všelijakého tvoření mám plné zuby. Zrovna jsem tu dopatala dva výrobky na pátek, protože musíme s dětmi povinně vyrobit na Vánoční výstavu, odevzdává se to příští týden, tak holt v pátek budeme patlat Vánoce, i když já bych radši malovala les. No nic, Vánoce odbudeme rychle a doufám, že i na ten les dojde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.