| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Většinou neodsouvám.

.....a když ano, tak tu o tom píšu zoufalé diskuse.

Ale jsem ten typ, co už má na lednový osmihodinový seminář připravenou dvouhodinovou prezentaci.....už měsíc. Radši, pro jistotu....kdyby byly děti nemocný a nestíhalo se to třeba. Práci si poctivě rozkládám, takže když vím, že mám v týdnu na večery sedm hodin práce, zvládnu si udělat denně jednu až dvě hodinky. Od prváku na vejšce jsem nemusela nic dělat do hluboký noci, tehdy jsem tenhle způsob přípravy zavrhla.
Na vejšce jsem všechny zkoušky dělala v předtermínech a pak jsem měla čtyři měsíce volno. Ale teď už je to jinak, myslím Rodinová to tu psala..to že tu práci mám hotovou neznamená, že jí mám míň. Ona přijde další a tím víc jí mám. Občas samozřejmě něco nestihnu, ale to co je fakt důležitý stihnu vždycky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.