Jak je to správně taky nevím, ale žiju v tom, že mám nárok nahlédnout a opatřit si případně kopii. Nedávno jsem taky narazila po jednom docela zásadním vyšetření na "předáme si to sami mezi sebou" a "tady není k dispozici kopírka a nikam to nést nemůžete". V tu chvíli jsem, jako velký příznivec starých a "hloupých" mobilů byla dost ráda, že mám s sebou manžela s "chytrým telefonem" a vše si u nich a před nimi stránku po stránce nafotila. Není to úplně stoprocentní, ale čitelné včetně razítka to je. Většinou se nikde nedohaduju, ale tady jsem byla nekompromisní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.