nevim kdo je pani Tomiova, ale asi by ji zarazilo, kdyby ji jako zenu nikdo nebral vazne
Dnes mi ctvrtak Ali sdelil, at drzim hubu a nemicham se do hovoru.
Stal totiz nade mnou v autobuse /akce skoly/ a ucitele ho premlovali, az se posadi. On chtel, ale na misto, co uz bylo obsazene. A tak ho ucitele presvedcovali, at si sedne, nebo ze zavolaji otce /z toho jedineho ma respekt, co rekne jiny muz jeste obcas bere, ale co rekne zena, neuznava a neakceptuje-bylo mi nasledne vysvetleno ucitelem/...no a kdyz uz mi Ali padal za jizdy u premlouvani do klina, rekla jsem mu /a fakt normalnim hlasem/, at si sedne, ze je to lepsi, nez kdyz zavolaji otci.
No tak se mi dostalo radne odpovedi. V tom chlapce ucitel chytnul a nasilne se s nim posadil na sedacku za me. Takze jsem mu ani nestacila podekovat za milou odpoved.
Zije v Nemecku 4 roky. Jako...fakt nechapu. At si doma dela kazdy co chce, ale kdyz vyleze z baraku, tak by mel akceptovat jakesi pravidla a zakon. A jak je videt, doma mu nic takoveho nevysvetli a co mu rika okoli je pro nej bezpredmetne.
My se v te Evrope z te demokracie fakt vite co. Nerikam, demokracie je dle me to nejlepsi co bylo do teto doby vymysleno, ale odsud, pocud....fakt mi to hnulo zluci.