| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Možná ještě lepší je tahle. Stejná kamarádka, skoro stejný věk (II. třída), plus dvě spolužačky navíc.
Šly jsme si po škole hrát ke spolužačce a hrály si tam na matku (ona kamarádka) a dvě děti (spolužačka a já). Matka někam jde, jedno dítě je hodné, druhé zlobí (já) a hodnému sourozenci něco zlomí, tuším. "Jako" zlomí, samozřejmě. Matka se vrátí, najde hodné dítě plačící, rozzlobí se a zlobivé dítě potrestá tak, že ho zabouchne v ložnici.
Potud pohoda. Chybička se vloudila ve chvíli, kdy se zjistilo, že už ložnici znova otevřít nelze. Nějak se při tom fláknutí s dveřmi vzpříčil zamykací mechanismus či co. Takže já byla sama v ložnici, kde jiné dveře do jiné místnosti nebyly, pouze okno; to se otevřít dalo, ale nacházely jsme se ve 4. patře. Kamarádky mne "uklidňovaly" tím, že budu muset skočit do požárnický plachty, na to jsem se fakt těšila. ~;) Pak zavolaly další spolužačku, ta zavolala starší sestru, všichni se znalecky stavěly ke klice, ale dveře otevřít nešlo. Vzpomněla jsem si, že je můj strejda vyučený zámečník, ale v té době byl v práci, takže jsem v té pitomé ložnici strávila spoustu hodin, než kamarádka strýce přivedla, ten zámek vyvrtal a já se dostala ven. Vtipné taky bylo, že kamarádka, jak šla pro strýce, potkala svoji mámu a vyprávěla jí, co se stalo. Ta jí dala ještě na ulici facku, kamarádka začala brečet, v tu chvíli ji spatřila moje babička, která už pochopitelně vyhlížela z okna, kde jsem tak dlouho... a nabyla dojmu, že se mi stalo něco hrozného, že mne třeba přejelo auto nebo tak... vyběhla z domu a začala šílet, ať řeknou starýmu člověku pravdu, protože historce o rozbitém zámku pochopitelně nechtěla věřit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.