Limai, moje dcerka má za sebou také první opravdovou menstruaci. Takže manžel dostal seznam i s fotkama, co má nakoupit (já se nikam do obchodu nedostanu,- jsem po operaci nohy a nemůžu na ni dlouhodobě chodit) a samozřejmě se bez léků od bolesti neobešla. Cca 4 dny si brala bílý(bez růžového potahu s ním to nejím ani já) 200mg Ibalgin ráno po snídani a večer na spaní. První den, kdy to dostala v plné parádě jsem měla dost cukání ji nechat doma, ale nakonec se jí po Ibalginu ulevilo, tak šla do školy s tím, že půjde ve volné hodině domů a na odpolední tělák nepůjde. Dostala omluvenku... Odpoledne přišla s tím, že jí třídní řekla, že od příště už jí omluvenku neuzná a prostě musí cvičit. Prý kdyby takhle nosily omluvenky všechny holky, tak by to rovnou mohly v těláku zabalit. Chystala jsem se za třídní na rodičovských schůzkách, abych se s ní pobavila o tom, že jestli je problém ji omluvit z těláku, tak ji příště budu nechávat ten první den doma kompletně celý. Nejsem herkules, abych ji takhle trápila první den - já sama si pamatuji, jak to bylo šílené v těláku - strach, abych někde neprotekla, do toho jsem "se motala" zfetovaná z léků...
Třídní mají skvělou, ale asi nemá zkušenost s bolestí při MS.