Přidat odpověď
To můžeš ale napsat o indické restauraci "co když mám ráda českou kuchyni a u nás je jen indická a ta mi nechutná". Takhle majitel vesnickýho pajzlu může dojet na to, že se tam občas chce vyskytovat nekuřák a všichni ti hulící štamgasti mu tam vadí...
Abych to upřesnila. Deset let jsem nekouřila. Bylo to super. Žádné absťáky, zlepšilo se mi astma, pohoda. Začala jsem až vloni, když mi kluka odvezli do nemocnice. Pořád to beru tak, že je to dočasná berla, kouření nechci nijak propagovat. Kuřáci smrděj, já smrdim, smrdí mi bunda.... a úplně chápu, že kuřáci nekuřákům vaděj. Ale nesouhlasím s tím, že se kuřákům musej zavírat hospody, protože to se jim prakticky děje. Kuřák si k pivu chce zapálit, moje máma si kafe nedá, když si u něj nemůže zapálit....takže do takových podniků už prostě nepůjdou. A odnesou to majitelé těch pajzlů. Nevím, proč by nemohly fungovat hospody pro kuřáky i nekuřáky. Já třeba s dětma do restauraci, kde se kouří, nevlezu. Ale nemyslím, že by museli nutně být všechny podniky nekuřácký.
Předchozí