Flirt by měl začít tak lehounce, aby ten druhý mohl nereagovat a tím to bez trapasu ukončit. Pokud pokračuje, tak by měl těšit obě strany. Flirt je prostě hezká hra, která polechtá ego a centrum vzrušení. Moje. Jen tak pro koření. Ani se mi ten člověk nemusí vůbec vlastně líbit. Jasně, že se tam pracuje se sexem, ale jen blázen to bere naprosto vážně. Ten člověk se nesnaží udělat dobře mně, ale sobě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.