Je to relativně jednoduché, tj. že lépe se to řekne, než provede: Musí mu být jasné, že na tebe nemá. Čili tě za žádných okolností nevytočí, neupoutá pozornost nevhodným způsobem a že se nebudou za chodu měnit pravidla. Jde o to, že se musí přesvědčit, že tě nedonutí zachovat se zbaběle. Počítej s tím, že budeš muset vydržet a že tě vyzkouší přesně ke tvým hranicím, které neomylně vycítí.
Pokud ho "přepereš", bude ti pak oddaný, takže budeš mít na krku další problém. Ale pro něj je dobré, aby alespoň někde hranice našel a někde viděl dospělého, který mu nebude k smíchu, protože on se sice směje, ale ve skutečnosti ještě furt brečí, jako mimino, co nemělo pevnou náruč....
Mně teď hodili na krk zanedbanou a pěkně zvlčilou osmičku, kterou z poloviny tvoří Pepové obou pohlaví. Druhá polovina jsou rezignovaní jednici, co se snaží přežít a jít domů, samozřejmě zahořklí k dospělým, kteří v jejich očích totálně selhali a taky že selhali.
Strašná práce. Musí dostávat poznámky, což já nenávidím a vyprudí mě fakt silně, když je musím psát, tak jsem to odkládala, vymýšlela, vysvětlovala, i je zkoušela podplatit, hanba mi...nic.. ať tě provází síla