Přidat odpověď
není možný Pepovi neustále vymezovat hranice, to je přesně to, co nefunguje, jen se tím ztrácí čas a učitel ze sebe dělá blbce, omezuje se na příkazy a zákazy, sliby a výhrůžky, který nakonec stejně nesplní, prootže psát druhou poznámku za hodinu určtě nebude a dávat práci navíc může jednu dvě za hodinu, jenže on to Pepa stejně neudělá, ani na to nesáhne, dát mu za to pětku? dvakrát za hodinu taky nejde, už ta první je pochybná, jestli ji jde uznat za práci navíc, nemůžeme prakticky nic
mám teď jednoho Pepu sedmákam který mě dlouho vytáčel, až než jsem sis pro něho nachystala práci navíc, nebo spíš jinou práci - místo společnýho zápisu si měl do přdpřipravenýho listu dodělat sálm podle učebnice. Stálo mě to hodinu práce. Jenžeon ten darebák přstal prudit, nevím proč, ale najednou se domlouváme v pohodě.
Jiná třída, do nedávna pohodová, me začala neskutečně otravovat, mají ze všeho srnadu, nechce se jim učit, odmítají cokoliv, ohromně je baví vyluzovat zvuky, iu kderých nepoznám, odkud jdou, otočená k tabuli opravdu nemůžu vědět, kdo mlaská a kdo podupává, tak jsme napřed zkoušela po dobrým, pak právě ten pokus ztrapnit se vyhrožováním, k ničemu to nevedlo, takže jsme minule byla fakt nepříjemná, samostatná práce v hodině, zakončíme to písemkou a jsem zvědavá, jestli jim dojde, že to před tím bylo příjemnější
jenže co nadělám, když na gympl chtějí dva a ti ostatní na učňáky, tam se pak strašně těžko hledá motivace
ty děcka nejsou hloupý, ale neskutečně líný
Předchozí