Dávám teto lék oběma dětem (je to vakcína proti roztočům) a zcela náhodou z novinového článku jsem se dověděla, že léky vydané po 13.8.2015 se musí vrátit do lékárny. U nějakého pacienta se dostavila špatná reakce, proto je všechny stahují.Volala jsem tam a oni mi řekli, že to mám donést. Není na to žádná náhrada, takže jsem to musela vysadit. Trochu mě zarazilo, že na mou otázku jestli by mě informovali a oni na to, že ne, že veřejnost byla dostatečně informována ve sdělovacích prostředcích.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.