250 ml šlehačky, 160g kandovaného ovoce, 160g různých ořechů, 160g cukru krupice, 1/2 balíčku vanilkového cukru, 20 g hladké mouky. Šlehačku, cukr a mouku za stálého míchání svaříme, odstavíme, přidáme oříšky a kandované ovoce. Na plech vyložený pečícím papírem děláme lžičkou malé hromádky. Pečeme na 150 stupňů 30 minut. Po vychladnutí zespoda máčet v čokoládě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.