| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jestli jsem tohle, nebo podobne tema uz nekdy zakládala, tak se omlouvám. Nechce se mi to dohledávat. Mozna mam jen dejavu.

V tématech o modelce, nebo o dospívání čteme " moje dcera je krasna.. hezka" v X komentářích.
Znam dcery mých kamarádek, o kterých si ony mysli, ze jsou moooc hezké, ale objektivně proste fakt nejsou! Jo, mámy jsou neobjektivní. Ja taky.

Ale ted mne zajímá, zda jsou tu ty druhé, objektivni!
Je tu nekdo, kdo si reálné uvědomuje, ze jeho dcera neni hezká? Nekdo, kdo vidi vedle dcery jeji kamarádku a vidi ten rozdil? Nekdo kdo se tím trápí, ze jeho dcera neni nic moc? Napsal jste to nekdy nekdo do diskuse... " joo, moje dcera neni moc hezká.."~:-D

Nechci diskutovat o různých pohledech na krásu, a ze vsechny " zeny mohou byt krasne.." , ale zkouším vzit nejaky obecný model "hezkosti", kdy přepokládám, ze kdyz se sejdou mámy nad fotkou skupiny cizích deti, tak se jich asi většina shodne ve vyberu peknejch holek.
Jo, treba Cindy Crawford ma fakt peknou dceru!
No, proste povrchní tema, ktery mě zajímá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.