| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moje dcera je hezka holka a to nerikam jen ja,slysim to vsude kolem.Ja ji to rikam take aby mela zdrave sebevedomi.Kdyz byla mala, tak to byla baculka (ne vylozene tlusta ale oplacana byla)a vlastne az asi tak do te pate tridy.Pak se najednou vytahla a hodne zhubla ma daleko vic pohybu.Ted ve ctrnacti letech meri 178 cm a hraje kosikovou.Je vyssi nez ja .Vdycky i kdyz byla baculata byla velmi fotogenicka.Fakt na fotkach ji to moc slusi.
Ted se ale obleka spis sportovne dziny, trika, mikiny, nesnasi sukne ,saty a vubec ji chybi trochu takove te zenskosti nevim mozna z toho vyroste.Ja ji mam rada takovou jaka je.Je to proste moje holka jsem moc rada, ze ji mam.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.